Chiron Codes

Om de Chiron Zorgplanner te kunnen gebruiken, werken we met diverse codes. Dit kan verwarring geven. Daarom proberen we het hier wat uitgebreider uit te leggen wat de diverse codes doen. We hebben vier verschillende codes:
                      1. Persoonlijke Code
                      2. Windows Code
                      3. Registratie Code
                      4. Controle Code

Wanneer een instantie het licentie formulier invult en met MedIctcare een contract afsluit voor b.v. 10 licenties dan krijgt deze instantie van MedIctcare 10 Persoonlijke Codes. Dit zijn unieke codes die bewijzen dat een persoon die van MedIctcare een Registratie Code wil hebben van de instantie de Persoonlijke Code heeft gekregen. De Persoonlijke Code is dus maar eenmaal te gebruiken en de Persoonlijke Code is uniek en niet door jou na te maken. Als je Chiron op een computer installeert en opstart dan kom je in het Registratie scherm. Je machine genereert een unieke Windows Code en worden persoon en computer gekoppeld door Persoonlijke Code en Windows Code. Deze twee codes moet je mailen naar MedIctcare (dat kan door op het knopje Mail te drukken in het registratiescherm en de ontbrekende zaken in de mail aan te vullen, zie de Registratie video). MedIctcare gaat dan een 2 regelige Registratie Code aanmaken. Deze twee regels bevatten diverse instellingen en beveiligingschecks, en zorgen ervoor dat jij op jouw computer de Chiron Zorgplanner voor een vastgestelde tijd (vaak 1 jaar) kunt gebruiken. Als het jaar is afgelopen werkt Chiron niet meer en heb je een nieuwe Registratie Code nodig. Mocht je proberen je systeem aan te passen om de gebruiksduur, de registratie naam, en/of Windows Code aan te aanpassen dan kom je in de problemen. De Controle Code (in de Registratie Code verstopt) zorgt ervoor dat je niet aan de instellingen van de Registratie mag sleutelen. Doe je dat wel dan moet je een nieuwe Registratie Code aanvragen. 

De Chiron Zorgplanner is dus op diverse manieren beveiligd. Het vertalen van de NNN classificaties, het maken en beheren van de database en het maken van de Chiron software, vergt een enorme inspanning. Door de software netjes te kopen en te registreren  zorg je ervoor dat de software betaalbaar blijft en dat de inspanningen van diverse personen ook in de toekomst kunnen worden uitgevoerd. 

         Email

           info@MedIctcare.nl

Telefoon

+31 24 214 00 66

Kamer van Koophandel

75582147