Onderwijs

Chiron is gemaakt om te gebruiken in de verpleegkundige praktijk en voor het onderwijs in het diagnostisch redeneren. Het is dan ook het perfecte stukje gereedschap om verpleegkundig redeneren te onderwijzen. MedIctcare heeft in Chiron een aantal uitgewerkte casussen opgenomen, maar je kun als docent natuurlijk ook zelf casussen inbouwen. Heb je interesse in een demo? Mail of bel ons voor een afspraak.

In goed overleg met BSL mogen we elke onderwijsinstelling 2 docentexemplaren kado doen. Wil je deze exemplaren stuur dan een mail en dan gaan we het regelen. Wel verwachten we in ruil hiervoor feedback over de software en de toepassing van de NNN classificaties. Samen kunnen we het vast nog mooier maken.

Mocht je onderwijsinstelling besluiten om Chiron ten behoeve van het onderwijs in te zetten dan krijgen alle docenten die bij dit onderwijs betrokken zijn een gratis onderwijs exemplaar. Bij afname van grote aantallen kunnen we kijken wat we aan de prijs kunnen doen. De prijs kan en mag niet de reden zijn om geen goed onderwijs te geven. 

NNN
          Email

            info@MedIctcare.nl

Telefoon

+31 24 2140066

Kamer van Koophandel

75582147