ICF+

Met dit stukje gereedschap kun je eenvoudig voor een patiënt de gewenste ICF onderdelen en bijbehorende typeringen kiezen en dan uitvoeren naar MS-Word of je EPD. Ook is het mogelijk om speciale uitvoer (ICF-schema en Functioneringsprofiel) te maken. Bekijk eens de handleiding om een indruk te krijgen wat er allemaal mogelijk is.

Heb je interesse in dit product: Download en gebruik de ICF+ gratis.

Chiron Zorgplanner


Voor het goed kunnen gebruiken van de ICF+ heb je een training nodig. MedIctcare geeft regelmatig trainingen en we proberen de kosten voor deze trainingen zo betaalbaar mogelijk te houden. Heb je interesse stuur ons dan een mail en vertel ons meteen even op welke dagen/tijden het jouw het beste uitkomt. Geef ook aan of je een cursus via ZOOM (Webinar) prefereert of een echte cursus op locatie. We geven ook aan groepen op eigen locatie  trainingen en we zijn zeer goed in staat om dan maatwerk te leveren (b.v. een cursus Verpleegkundig redeneren met ICF en NANDA-I, NOC, NIC). Wij nemen contact met je op en gaan de training regelen.  Voor mensen die een training hebben gevolgd is het gebruik van de ICF+  gratis.

Wil je gedetailleerde informatie over de ICF+, bekijk dan onze  handleiding. Heb je vragen: bel of mail We zijn er om je te helpen.