Prijs voor Chiron Zorgplanner 

Aan het gebruik van de classificaties NANDA, NIC, NOC zijn voorwaarden verbonden. De copyrights voor het elektronisch gebruik behoren in Nederland toe aan de uitgever Bohn Stafleu van Loghum (BSL). Bij aanschaf van Chiron regelt MedIctcare met BSL de gebruikersrechten voor jou/je instelling. 

BSL besteedt het onderhoud/beheer van de database waarin de NANDA, NIC, NOC staan uit aan de stichting VDIR. VDIR is de eigenaar van de NNN databank en Chiron heeft deze nodig om te kunnen werken. MedIctcare regelt het gebruik van de database door jou/je instelling met BSL/VDIR.   

Hoe bepaal je de prijs van een top product?

De grootste kostenpost is de licentiekosten die per jaar aan BSL voor het gebruik van de NNN moet worden afgedragen. Wij vinden dat de prijs niet de belemmering moet zijn om de software te gebruiken (vooral niet voor studenten), immers wij willen het juiste gebruik van de NNN stimuleren. Voor de aanschaf van Chiron stuur ons een email: licentie@medictcare.nl 

De prijs is wel heel hoog.
Ja dat ligt eraan hoe je het bekijkt. Voor dit bedrag krijg je wel heel veel terug.
1. Elk jaar wordt één van de classificaties vernieuwd, dus je krijgt elk jaar eigenlijk het nieuwe boek.
2. Chiron levert je tijdswinst (sneller en effectiever zoeken en sneller rapportages maken). Stel deze tijdswinst is 5 minuten per dag (voor de professional die de gehele dag bezig is, zal dit vast veel hoger liggen). Dit is dan 2.3 werkdagen tijdswinst per jaar?
3. Chiron registreert je gebruik en je kunt dus eenvoudig allerlei statistieken genereren. Deze informatie is belangrijk voor de kwaliteit en soort gebruik binnen organisaties. Kortom zeer waardevolle management informatie. Voor het onderwijs krijg je inzicht in hoe studenten een casus oplossen en hoe ze zoeken. Dus waardevolle informatie om je onderwijs te evalueren en te verbeteren.
4. Wij zijn er niet om geld te verdienen aan de NNN! 

Overtuigd? Je wilt een licentie?
Stuur een email naar licentie@medictcare.nl

N.B. Als je een licentie Chiron koopt dan krijg je van ons automatisch een licentie voor de ICF+  en de Omaha System + gratis. Zo heb je drie belangrijke verpleegkundige classificatie systemen voor de prijs van één. 

Laatste update: 9-6-2024.

          Email

            info@MedIctcare.nl

Telefoon

+31 24 2140066

Kamer van Koophandel

75582147